donderdag 6 juni 2013

Referenties van MBI Verhuisservice op Werkspot


Werkspot.nl - Voor al je klusopdrachten


"Zeer tevreden met MBI. Ze kwamen mooi op tijd, prima jongens en ze werkten goed door. Kan het iedereen aanraden."

Beoordeeld met een 8,7  

"Supersnelle service. Op zaterdag geregeld, op zondag stonden ze al op de stoep."

Beoordeeld met een 9,4 

De mannen van MBI zijn as we speak de spullen binnnen aan het brengen. Ik ben echt heel erg blij met deze 2 vriendelijke heren die supersnel werken en enorm hun best doen om alles keurig af te leveren. Heel erg bedankt heren!

Beoordeeld met een 10,0 

We zijn uitermate tevreden over de verhuizing door MBI, de mannen waren op tijd, harde werkers en bovenal begrijpen ze goed dat er door de hectiek die bij een verhuizing komt kijken wel eens dingen fout gaan, bij ons een kast waarbij iemand van ons had gezegd dat die naar de nieuwe woning op 2 hoog moest, terwijl dit in de box moest. Geen probleem, zonder morren werd de kast naar de box gebracht. Na velen uren van sjouwen bleven de mannen vriendelijk. We zullen bij een verhuizing zeker weer aan MBI denken. Een aanrader!

Beoordeeld met een 9,6 

MBI heeft voor ons naar alle tevredenheid wat goederen van Amsterdam naar Oldenzaal gebracht. Er werden vooraf duidelijke afspraken gemaakt qua werk en de prijs en daar heeft MBI zich keurig aan gehouden. Erg vriendelijke, beleefde en hulpvaardige jongens die netjes in taal en antwoord zijn. Wij kunnen MBI zeker aanraden voor Uw transport en / of verhuizing. Dank jullie wel voor de prima uitgevoerde opdracht, bij een volgende keer zullen wij zeker aan jullie denken.

Beoordeeld met een 10,0 

MBI Verhuisservice biedt goede service tegen een voordelige prijs. Jongens! top. Ik werd nooit zo snel en goedkoop geholpen Top!

Beoordeeld met een 8,6 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten